Autoruiten

Bij het repareren of vervangen van de ruiten aan uw auto doen we dat in samenwerking met Autoschadeherstel ASV waar wij een belang in hebben.
Daar merkt U eigenlijk niets van, wij regelen het van A tot Z voor U.
Autoschadeherstel ASV is aan gesloten bij glasgarant, Unive, Noord Hollandse en mogen voor eigenlijk alle verzekeraars uw ruit herstellen of vernieuwen.

Wanneer u een sterretje of barst in uw voorruit heeft, dan bekijken we bij altijd eerst of repareren mogelijk is. Pas in uiterste gevallen zal de voorruit worden vervangen.  Afhankelijk van de grootte van het sterretje, bent u in principe in een half uur weer klaar en onderweg! Indien u verzekerd bent tegen ruitschade dan handelen wij dit af met uw verzekering.

Voorruit vervangen

Mocht uw voorruit toch moeten worden vervangen, omdat bijvoorbeeld het sterretje verder is uitgescheurd naar een barst, dan kunnen wij op professionele wijze uw voorruit vervangen.


Kosten voorruit vervangen

Indien u verzekerd bent tegen ruitschade dan handelen wij dit af met uw verzekering en zijn er vaak geen directe kosten voor u aan verbonden! Wel kan het uw eigen risico kosten zoals opgenomen in uw polisvoorwaarden.


Preventiesticker helpt ergere schade te voorkomen

In geval van schade is het altijd handig om onze preventiesticker bij u te hebben. Deze plakt u vrijwel onzichtbaar op de ster en voorkomt dat vocht zich in de breuk nestelt, waardoor de beschadiging vrijwel onzichtbaar gerepareerd kan worden. U kunt deze sticker gratis aanvragen

Vrijblijvende offerte?

Geen bestand geselecteerd Bladeren
Geen bestand geselecteerd Bladeren
Geen bestand geselecteerd Bladeren
Geen bestand geselecteerd Bladeren
Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Vragen? Advies nodig?

Waarom Autoschade Van 't Hoog & Van Eldik B.V.?

Vakkundig schade herstel check
Altijd minimaal 4 jaar Focwa garantie

Vestigingen

Van Leeuwenhoekweg 4
2964 LJ Groot-Ammers
(0184) 601178
info@autoschadehoogeneldik.nl

Ambachtsweg 17
2964 LG Groot-Ammers
0184-602691

IBAN: NL48 RABO 0323 5172 77
BTW nr. 007591640 B01
KvK.  23052639
© 2024 Autoschade van 't Hoog en van Eldik  - privacy - algemene voorwaarden - Website realisatie door Vanderperk Groep