Lakveredeling

Bent u zuinig op uw auto en houdt u 'm graag zo mooi mogelijk, kom dan langs voor een lakverdeling.Autoschade Van ’t Hoog & Van Eldik is dealer van FLON4000 International, producent van oppervlakte coatings. Met drie verschillende coatings van topkwaliteit kunnen we in combinatie met onze kennis en ervaring zorgen voor een spiegelglad oppervlak waarop vervuiling  vrijwel geen kans krijgt. Zo is uw lak beschermd en krijgt het een diepe glans.


PTFE GLOSS PROTECTION
Lakbeschermer en vervanger van autowax. Deze ‘easy to clean’ coating biedt drie jaar schriftelijke glansgarantie.


QUARTZ COATING
Deze coating, ook wel kwartsglas genoemd, is duurzaam, niet zichtbaar op de lak, heeft een hoge hoge glansgraad en beschermt tegen UV-licht, pekel en andere milieu-invloeden. Een solide coating met vier jaar schriftelijke glansgarantie. En niet te vergeten: voor jaren heeft uw auto geen poetsbehandeling meer nodig en volstaat alleen wassen.


SILL CERAMIC COATING
Deze harde (9H) niet zichtbare keramische coating herstelt, beschermt en maakt het oppervlak waterafstotend. De coating is 500 keer dunner dan een haar, zeer flexibel, duurzaam, vrijwel krasvast en heeft een hoge spiegelreflexie. Onderhoudt u de coating volgens de richtlijnen, dan beleeft u er 5 jaar lang plezier van. Dit betekent dat u enige jaren kunt volstaan met wassen en geen poetsbehandeling nodig is.

Vrijblijvende offerte?

* = Verplicht veld

Vragen? Advies nodig?

Waarom Autoschade Van 't Hoog & Van Eldik B.V.?

Vakkundig schade herstel check
Altijd minimaal 4 jaar Focwa garantie

Vestigingen

Van Leeuwenhoekweg 4
2964 LJ Groot-Ammers
(0184) 601178
info@autoschadehoogeneldik.nl

Ambachtsweg 17
2964 LG Groot-Ammers
0184-602691

IBAN: NL48 RABO 0323 5172 77
BTW nr. 007591640 B01
KvK.  23052639
© 2024 Autoschade van 't Hoog en van Eldik  - privacy - algemene voorwaarden - Website realisatie door Vanderperk Groep